VAPAA ENERGIA - UUDEN AJAN TEKNOLOGIAA

Artikkeli julkaistu Ultra-lehden numerossa 11/2013

 

 

1800-luvun lopulla amerikkalaiset sähkötiedelehdet ennustivat ”vapaata energiaa” lähitulevaisuudessa. Uskomattomista sähkön luonnetta koskevista tutkimustuloksista oli tulossa arkipäiväisiä. Nikola Tesla havainnollisti johdotonta valaistusta ja muita korkeataajuuksiseen sähkövirtaan liittyviä ihmeitä. Ilmassa oli ennennäkemätöntä jännitystä tulevaisuuden suhteen. Joten mitä tapahtui?

 

Sille seikalle, ettei vapaa energia ole yleisessä käytössä vieläkään, on useita syitä kuten tohtori Peter Lindemann toteaa. Niistä vähäisin tuskin on meidän ihmisten alttius pysyä tietämättöminä ja toimimattomina tämän tilanteen äärellä, minkä pankkeja ja energianjakelua kontrolloivat vallanpitävät ovat tulkinneet suostumukseksi vallitsevaan tilanteeseen.

 

 

Vapaaenergiateknologian tukahduttaminen systemaattista

 

Sata vuotta sitten kehitettiin useita vaikuttavia energiateknologioita muiden läpimurtojen mukana, ja siitä saakka on löydetty moninaisia menetelmiä tuottaa suuria määriä energiaa erittäin matalin kustannuksin. Mikään näistä teknologioista ei kuitenkaan ole päätynyt avoimille markkinoille. Monilla niistä pääsee jollain tavoin käsiksi kaiken perustana olevaan eetterikenttään – energianlähteeseen, jonka nykyajan valtavirtatiede yksinkertaisesti sivuuttaa.

 

”Vapaaenergiateknologia muuttaa rahan arvoa. Rikkaimmat perheet ja luotonantajat eivät halua kilpailua. He haluavat pitää yllä nykyisen monopolin rahavarantojen hallinnassa. Heille vapaaenergiateknologia ei ole vain jotakin sellaista, mikä on tukahdutettava, vaan se täytyy pysyvästi kieltää”, kuten vapaaenergiaa itsekin vuodesta 1981 saakka tuottanut Lindemann kirjoittaa. Valtaapitävä eliitti on käyttänyt monenlaisia keinoja, kuten uhkailua sekä totuuden manipulointia edistämällä sellaisen tieteellisen teorian yleistä hyväksymistä, jonka mukaan vapaaenergia on mahdottomuus.

 

 

Sivistyneen yhteiskunnan kansantalouden moottori

 

Lindemannin mukaan ainoa todellinen seikka, joka lopulta estää vapaaenergiateknologian saatavuuden, on ihmiskunnan epähenkinen käyttäytyminen. Hän painottaa, että vapaaenergiateknologia on Jumalallisen Runsauden ulkoinen ilmenemismuoto. Se on sivistyneen yhteiskunnan kansantalouden moottori – yhteiskunnan, jossa ihmiset vapaaehtoisesti käyttäytyvät kunnioittavalla ja sivistyneellä tavalla toisiaan kohtaan; jossa jokaisella yhteiskunnan jäsenellä on kaikki mitä he tarvitsevat eivätkä he kadehdi naapurinsa omaisuutta; jossa sota ja fyysinen väkivalta on yleisesti ei-hyväksyttyä käyttäytymistä; ja jossa ihmisten väliset erot ainakin suvaitaan, jos niistä ei nautita.

 

Lindemann kirjoittaa, että vapaaenergiateknologian ilmaantuminen yleiseen käyttöön on merkki aidosti sivilisoituneen aikakauden koittamisesta. Se on käänteentekevä tapaus ihmiskunnan historiassa. Kukaan ei voi ottaa siitä kunniaa itselleen. Kukaan ei voi rikastua sillä eikä hallita maailmaa. Se on yksinkertaisesti lahja Jumalalta. Se vaatii meitä kaikkia ottamaan vastuun omasta toiminnastamme. Maailma jota hallitaan nykyisin tavoin ei voi omata vapaaenergiateknologiaa ilman, että se muuntuu joksikin aivan muuksi. Epähenkisten ihmisten käsiin ei voi suoda vapaata energiaa. He tekisivät sillä vain sitä mitä he ovat aina tehneet, eli hyötyisivät siitä säälimättömästi ja tappaisivat muut ja itsensä prosessissa. Kuten Tesla aikoinaan lausui tästä kaikkea ympäröivästä eetterin kvanttienergiasta, ”ihmiskunnan pitäisi olla hyvin kiitollinen sen olemassaolosta”.

 

Tuleva energiavallankumous

 

Nykyisin internet tarjoaa meille mahdollisuuden levittää ja saada tietoa vapaaenergiateknologiasta, mikä voi auttaa sen pääsemistä laajemmin päivänvaloon. Keksijät eivät enää patentoi keksintöjään samalla tavoin kuin ennen ja pidä niitä salaisina, vaan he julkaisevat työtään yhä enemmän kirjoissa, videoilla ja nettisivustoilla. Vaikka internetissä on vielä paljon hyödytöntä informaatiota vapaaenergiasta, oikean tiedon määrä lisääntyy nopeasti. Energiavallankumous on väistämättä tulossa.

 

On olemassa kokonaisia kyliä, joissa vapaata energiaa hyödynnetään. Tällainen pieni ekoyhteiskunta toimii esimerkiksi Sveitsissä Emmentalin alueella. Luonnonkauniissa vuoristokylässä elää ryhmä nimeltä Methernita, jonka asukkaiden talot saavat kaiken tarvitsemansa energian ilmaiseksi Testatika-nimisestä laitteesta. Sen on rakentanut keksijä Paul Baumann. Kylästä on tullut maailmalla valtavan kiinnostuksen kohde, koska sen toimintaa pidetään ratkaisuna tulevaisuuden energiaongelmille.

 

Tällä hetkellä lukuisat keksijät kehittävät erilaisia nollapiste-energiasta ammentavia vapaaenergiageneraattoreita kaikkialla maailmassa - ovat kehittäneet jo vuosikymmenien ajan - ja monilla on sellainen käytössään. Nikola Teslan visioima ja kehittämä maailmanlaajuinen sähkönjakelujärjestelmä kuitenkin antaa vielä odottaa itseään. Sen suhteen ihmiskunnan on kuitenkin turha odottaa toimintaa nykyisten vallanpitäjiemme taholta - mikäli sellaisen haluamme, meidän on tehtävä aloite itse.

 

 

Hannamari Mäkelä

 

 

 

Lähteitä:

Nexus Vol.8 No.4

Sven-Olof Jakobsson: Salainen asiakirja No.1

www.integrityresearchinstitute.org

www.searlsolution.com

www.free-energy-info.tuks.nl

 

Artikkeli Nikola Teslasta ja hänen kehittämästään maailmanlaajuisesta johdottomasta sähkönjakelujärjestelmästä.

Vapaa energia: Ote kirjasta Kuudennen Auringon aika